24 grudnia 2010 00:01 | ID: 361474
Mój mąż na szczęście mięso jada, zresztą ja także. A z tą świńśką grypą to więcej strachu niż prawdziwego zagrodzenia.
24 grudnia 2010 03:51 | ID: 361488
My nie jemy niczego, co żyło i zdechło.
25 grudnia 2010 18:34 | ID: 361849
Trafiłam chyba na same wegetarianki:)
A propos jedna z moich znajomych nie jadła mięsa no i wpadła w anemię.
Niestety nie każdemu służy taka dieta:)
A ja i tak pozostanę amatorką mięsa np. wieprzowiny.
26 grudnia 2010 14:43 | ID: 362092
moja bliska kolezanka takze nie je miesa, nawet ryb.. i ciagle choruje i ma slaba odpornosc..
26 grudnia 2010 15:05 | ID: 362098
My jadamy -wieprzowinkę...wolę od wołowinki...
26 grudnia 2010 15:29 | ID: 362102
Nie jadamy wieprzowiny ani wolowinki ...drob,ryby tak bo wnusio jest na diecie a ja juz tak sie przyzwyczailam Jak syn ma przyjechac to robie cos dla niego
26 grudnia 2010 23:51 | ID: 362249
dla mnie zastanawiające jest jedno, pqs ma dawać wiedzę o tym skąd dane mięso pochodzi? czy jest to potrzebne nam? interesujecie sie tym?
27 grudnia 2010 02:00 | ID: 362252
Słyszałyście że mięso odmraża się w lodówce a nie na żywca?
27 grudnia 2010 16:47 | ID: 362597
To chyba oczywste:) Przez to nie traci swoich wartosci:)
27 grudnia 2010 17:30 | ID: 362609
I my jestesmy mięsożerni:) Uwielbiam mięsko we wszelkim wydaniu:))))Mąż i dzieci również. jednak sznuję wegetarian- maja silną wolę:)))
27 grudnia 2010 18:03 | ID: 362627
Też szanuję, i podziwiam.
Czy jak smazycie mieso wyjmujecie je 1,5 wczesniej z lodowki?
27 grudnia 2010 18:50 | ID: 362655
1,5 co? Godziny, dnia, miesiąca? Mało precyzyjnie zapytałaś?
A w ogóle strasznie drążony ten temat - zaraz ktoś się mnie zapyta czy jak robię schabowy to walę jeden kotlet 5 czy 10 razy z jednej strony. Jakby to było jakąś istotną informacją. Wieprzowe forum czy co?
Zasadniczo - NIE SMAŻĘ!!! Smażenie to morderstwo dla moich nerwów.
27 grudnia 2010 22:41 | ID: 362890
1,5 co? Godziny, dnia, miesiąca? Mało precyzyjnie zapytałaś?
A w ogóle strasznie drążony ten temat - zaraz ktoś się mnie zapyta czy jak robię schabowy to walę jeden kotlet 5 czy 10 razy z jednej strony. Jakby to było jakąś istotną informacją. Wieprzowe forum czy co?
Zasadniczo - NIE SMAŻĘ!!! Smażenie to morderstwo dla moich nerwów.
A ja smazone mięsko lubię, choć za smażeniem nie przepadam:((( Ale ktoś to musi robić:)))
27 grudnia 2010 22:51 | ID: 362898
A czy Kinus to tylko o wieprzowinie potrafi pisac???
Ja mam wrazenie, wyszukujac haslo "wieprzownia" na innych forach typu wizaz czy kafeteria, ze jedna i ta sama osoba "wafluje" w kolko ten sam temat. Czy za pisanie na forach internetowych na temat PQS to placa??????
27 grudnia 2010 22:53 | ID: 362903
Ja bym nie dala rady bez mięsa, ale jadam i wieprzowinę i drob głównie indyka.
27 grudnia 2010 22:57 | ID: 362906
Indyk, smaczna sprawa:)
A czy Kinus to tylko o wieprzowinie potrafi pisac???
Ja mam wrazenie, wyszukujac haslo "wieprzownia" na innych forach typu wizaz czy kafeteria, ze jedna i ta sama osoba "wafluje" w kolko ten sam temat. Czy za pisanie na forach internetowych na temat PQS to placa??????
Chyba tak:)))
27 grudnia 2010 23:37 | ID: 362949
moze jakies przepisy , wyprobowane i sprawdzone
sory jesli komus temat sie wydal sie monotonny i nudny.
28 grudnia 2010 08:34 | ID: 363011
1,5 co? Godziny, dnia, miesiąca? Mało precyzyjnie zapytałaś?
A w ogóle strasznie drążony ten temat - zaraz ktoś się mnie zapyta czy jak robię schabowy to walę jeden kotlet 5 czy 10 razy z jednej strony. Jakby to było jakąś istotną informacją. Wieprzowe forum czy co?
Zasadniczo - NIE SMAŻĘ!!! Smażenie to morderstwo dla moich nerwów.
A ja smazone mięsko lubię, choć za smażeniem nie przepadam:((( Ale ktoś to musi robić:)))
Ja smazone też lubię. Ale jadam tylko w gościach. U siebie wolę sobie upiec.
28 grudnia 2010 08:37 | ID: 363019
Ja często piekę w rękawie. Mięsko jest naprawde soczyste i mam pewność że mi się nie przypali, nawet jak zapomnę że je wstawiłam
28 grudnia 2010 08:59 | ID: 363040
Ja często piekę w rękawie. Mięsko jest naprawde soczyste i mam pewność że mi się nie przypali, nawet jak zapomnę że je wstawiłam
Tak popieram takie pieczenie mniej przy nim stresu że się nie uda a przy tym jak smakuje- palce lizac
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.