-
21
Stokrotka
Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58 .
Posty: 66136
2016-03-16 09:02:48
16 marca 2016 09:02 | ID: 1291161
Każdy swoje sposoby ma.. Przeba potestować jaki najlepszy
Kiedyś robiliśmy samą parzoną, i wiecie że też pyszna, bardzo delikatna wychodzi.
-
22
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-03-16 09:39:50
16 marca 2016 09:39 | ID: 1291173
Stokrotka (2016-03-16 09:02:48)
Każdy swoje sposoby ma.. Przeba potestować jaki najlepszy
Kiedyś robiliśmy samą parzoną, i wiecie że też pyszna, bardzo delikatna wychodzi.
Ale rozumię Stokrotka, że wcześniej była normalnie peklowana??
-
23
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-03-16 09:42:41
16 marca 2016 09:42 | ID: 1291175
moze i my bedziemy wędzić
-
24
gocha2323
Zarejestrowany: 23-04-2013 20:58 .
Posty: 12534
2016-03-16 10:53:57
16 marca 2016 10:53 | ID: 1291213
Patrycja Sobolewska (2016-03-16 09:42:41)
moze i my bedziemy wędzić
tata na każde Święta sam robi szyneczki!
-
25
Stokrotka
Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58 .
Posty: 66136
2016-03-17 14:14:39
17 marca 2016 14:14 | ID: 1291700
77ewcia5 (2016-03-16 09:39:50)
Stokrotka (2016-03-16 09:02:48)
Każdy swoje sposoby ma.. Przeba potestować jaki najlepszy
Kiedyś robiliśmy samą parzoną, i wiecie że też pyszna, bardzo delikatna wychodzi.
Ale rozumię Stokrotka, że wcześniej była normalnie peklowana??
Tak. Potem chyba pakowałam w rękaw do pieczenia tylko tak ścisło/przylegle.. w necie chyba było coś nawet o lnianej ściereczne ale w rękawie było OK"
-
26
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-03-17 14:22:37
17 marca 2016 14:22 | ID: 1291718
gocha2323 (2016-03-16 10:53:57)
Patrycja Sobolewska (2016-03-16 09:42:41)
moze i my bedziemy wędzić
tata na każde Święta sam robi szyneczki!
mniam zazdroszcze :)
-
27
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-03-30 13:09:06
30 marca 2016 13:09 | ID: 1295302
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
-
28
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-03-30 13:39:46
30 marca 2016 13:39 | ID: 1295328
77ewcia5 (2016-03-30 13:09:06)
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
moja mama robilas cos tam
-
29
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-03-30 15:08:10
30 marca 2016 15:08 | ID: 1295365
Patrycja Sobolewska (2016-03-30 13:39:46)
77ewcia5 (2016-03-30 13:09:06)
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
moja mama robilas cos tam
TZN ??
-
30
Stokrotka
Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58 .
Posty: 66136
2016-03-30 17:37:13
30 marca 2016 17:37 | ID: 1295391
Patrycja Sobolewska (2016-03-30 13:39:46)
77ewcia5 (2016-03-30 13:09:06)
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
moja mama robilas cos tam
Ciekawe co..?!
-
31
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-03-30 17:46:44
30 marca 2016 17:46 | ID: 1295406
Stokrotka (2016-03-30 17:37:13)
Patrycja Sobolewska (2016-03-30 13:39:46)
77ewcia5 (2016-03-30 13:09:06)
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
moja mama robilas cos tam
Ciekawe co..?!
czytala od was jakies porady i schab jej wyszedl pyszny :P
-
32
gocha2323
Zarejestrowany: 23-04-2013 20:58 .
Posty: 12534
2016-03-30 20:51:44
30 marca 2016 20:51 | ID: 1295474
jaka była pyszna szyneczka u moich rodziców!! oczywiście swojska!!! mama robiła szynkę z dwóchrodzajów mięsa tzn. z innego pocghodzenia. Pierwsze było z polskich świń a drugie z importu!!! różnica była ogromna!!! z naszych świń była o wiele lepsza!
-
33
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2016-03-30 20:53:32
30 marca 2016 20:53 | ID: 1295477
Ja właśnie jem swoją wędzoną i też... soczystą... hi hi hi...
-
34
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-03-30 21:09:04
30 marca 2016 21:09 | ID: 1295498
oliwka (2016-03-30 20:53:32)
Ja właśnie jem swoją wędzoną i też... soczystą... hi hi hi...
uwielbiam wedzona :)
-
35
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2016-03-30 21:52:26
30 marca 2016 21:52 | ID: 1295511
Patrycja Sobolewska (2016-03-30 21:09:04)
oliwka (2016-03-30 20:53:32)
Ja właśnie jem swoją wędzoną i też... soczystą... hi hi hi...
uwielbiam wedzona :)
I ja też a jak swoja... mniam...
-
36
Sanne
Zarejestrowany: 19-07-2011 15:30 .
Posty: 4945
2016-03-30 23:09:09
30 marca 2016 23:09 | ID: 1295519
77ewcia5 (2016-03-30 13:09:06)
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
Tez robie schab s rekawie, ale pieke go w niskiej temperaturze. W tym roku hitem był nadziewany mozzarella i suszonymi pomidorami ;). Na ciepło i zimno smakował wszystkim ;)
-
37
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-03-31 07:45:15
31 marca 2016 07:45 | ID: 1295546
Sanne (2016-03-30 23:09:09)
77ewcia5 (2016-03-30 13:09:06)
Ja w tym roku upiekłam schab w rękawie i wyszedł mi na prawde boski, pięknie pachnie, super wygląda, i bosko smakuje, znika ze stołu w mgnieniu oka :-)
Tez robie schab s rekawie, ale pieke go w niskiej temperaturze. W tym roku hitem był nadziewany mozzarella i suszonymi pomidorami ;). Na ciepło i zimno smakował wszystkim ;)
Ponoć taki jest najlepszy :-) A i ja tym razem piekłam w niskiej temperaturze, i był dużo lepszy od tego co kiedyś piekłam w 220 st
-
38
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-03-31 07:46:35
31 marca 2016 07:46 | ID: 1295547
oliwka (2016-03-30 20:53:32)
Ja właśnie jem swoją wędzoną i też... soczystą... hi hi hi...
Hmmmmmmm aż mi ślinka cieknie, bo też bym chętnie zjadła swoją wędzoną :-0
-
39
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-03-31 08:27:58
31 marca 2016 08:27 | ID: 1295579
oliwka (2016-03-30 21:52:26)
Patrycja Sobolewska (2016-03-30 21:09:04)
oliwka (2016-03-30 20:53:32)
Ja właśnie jem swoją wędzoną i też... soczystą... hi hi hi...
uwielbiam wedzona :)
I ja też a jak swoja... mniam...
tylko u mnie nikt wedzic nie chce
-
40
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-04-04 07:44:14
4 kwietnia 2016 07:44 | ID: 1297051
Patrycja Sobolewska (2016-03-31 08:27:58)
oliwka (2016-03-30 21:52:26)
Patrycja Sobolewska (2016-03-30 21:09:04)
oliwka (2016-03-30 20:53:32)
Ja właśnie jem swoją wędzoną i też... soczystą... hi hi hi...
uwielbiam wedzona :)
I ja też a jak swoja... mniam...
tylko u mnie nikt wedzic nie chce
Zakasaj rękawy i pokaż wszystkim, że potrafisz, wiesz jak im gały wyjdą Wcześniej możesz do mnie na małe przeszkolenie zajrzeć