Syrop dobry na wszystko!
Opublikowany przez:
Iwona Norberczuk
2014-08-21 13:20:43
Koniec lata to świetny czas na przygotowywanie przetworów, którymi będziemy się raczyć w trakcie zimnych miesięcy. Oprócz ogórków kiszonych i konfitur, warto w naszej spiżarni trzymać samodzielnie przygotowane syropy. Owocowe i warzywne mikstury przydadzą się przy przeziębieniu lub jako dodatek do deserów.
Tagi:
przetwory,
syrop,
owoce,
warzywa,
przeziębienie,
choroba,
naturalne,
leki,
cukier,
maliny,
wiśnie,
czarny,
bez,
cebula,
czosnek,
imbir,
herbata,
deser
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Najnowsze komentarze
-
Stokrotka
2014.09.11 09:41
Chyba pora na czarny bez..
-
Stokrotka
2014.08.25 18:19
Różne syropki łapię przez całe lato. Zaczynam od wiosny z syropem z mleczy, potem z pędów z sosny. A dalej stopniowo co dojrzewa..
-
Sonia
2014.08.24 13:49
Czarny bez robię co roku:)