Opublikowany przez: Kasia P. 2017-01-07 13:23:54
WSKAZANE |
dorsz, karp, łosoś, makrela, ślimaki |
OBOJĘTNE |
indyk, kurczak szczupak, pstrąg, jesiotr, tuńczyk jogurt, kefir, mleko kozie, masło, ser feta, mozzarella olej rzepakowy mak, migdały, pestki słonecznika, orzechy laskowe i włoskie obwarzanki, pieczywo chrupkie typu Wasa, chleb żytni, mąka kukurydziana, owsianka, płatki kukurydziane, otręby owsiane, ryż dmuchany awokado, brukselka, cukinia, kalafior, kapusta pekińska, ogórki, kukurydza, oliwki zielone, szparagi, wszystkie warzywa dyniowate, seler, bób, fasolka biała, fasolka szparagowa, groszek zielony arbuzy, brzoskwinie, gruszki, jabłka, maliny, truskawki, winogrona sok jabłkowy, winogronowy, z kapusty, białe wino |
UNIKAJ! |
baranina, cielęcina, dziczyzna, kaczka, podroby, wieprzowina, wołowina |
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.