Opublikowany przez: Kasia P. 2016-07-22 13:56:31
Potrzebujesz jedynie szczelnego naczynia do przechowywania takiej bułki tartej. W każdym domu jest pieczywo, a z pewnością znajdzie się kilka suchych i niedojedzonych bułek. Nie musisz ich wyrzucać. Wystarczy je wysuszyć aż będą twarde, a potem zetrzeć na tarce. Przechowuj taką bułkę w odpowiednim pojemniku. Jest o niebo lepsza od kupnej!
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
SophiaThomas1997 2016.07.31 22:58
O mega fajna sprawa, zaoszczędzę i na zdrowiu i na portfelu :P
gocha2323 2016.07.28 00:27
bułkę tartą taką robię i budyń także jako baza do kremu do ciasta! nutellę taką moja mama robi!
goosiak4 2016.07.27 15:48
Super. Nie wiedziałam, że można zrobić nutellę i w dodatku zdrową. Muszę spróbować, bo niedługo będą śliwki.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.