Golonka pieczona z ziołami - przepis. Przepisy na Sztuka mięsa, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Golonka pieczona z ziołami
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
Składniki:
- Golonka pieczona
- świeże zioła: rozmaryn, oregano, pietruszka
- kilkanaście ziarenek zielonego pieprzu
Składniki na sos śmietanowo – musztardowy:
- 3 łyżki musztardy sarepskiej
- 2 łyżki śmietany 12%
Sposób przyrządzenia:
Golonkę kładziemy na ruszt i układamy na niej gałązki ziół oraz obsypujemy zielonym pieprzem. Grillujemy z obu stron aż zarumieni się na złoty kolor.
Golonka świetnie smakuje z sosem musztardowo – śmietanowym albo po prostu z chrzanem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.