Jajecznica na boczku z ogródkowym szczypiorkiem. - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Jajecznica na boczku z ogródkowym szczypiorkiem.
Jajecznica na boczku z ogródkowym szczypiorkiem.
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
Składniki na 3 osoby:
6 jaj ( mogą a nawet wskazane gospodarskie)
1 łyżka masła
kawałek boczku wędzonego ( nie musi być duży ale dobrej jakości)
sporo posiekanego szczypiorku ( z własnego ogródka)
Sposób przyrządzenia:
Boczek kroimy w kostkę
Przysmażamy na maśle
Zmniejszamy ogień i wbijamy jajka
Solimy i posypujemy pieprzem
Mieszmy drewnianą łyżką
Wykładamy na talerzyk i posypujemy szczypiorkiem
Podajemy z tostami z ziarnami.
Smacznego!!!
Po takim śniadaniu nawet jeśli nie chcemy to radość i energia z nas tryska.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.