Filet pokroić w paski, dokładnie wymieszać ze składnikami marynaty (imbir zetrzeć na tarce). Odstawić do lodówki, najlepiej na kilka godzin. Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju arachidowego. Podsmażyć mięso przez 5 minut. Zdjąć z patelni.
Marchewkę pokroić w słupki i podsmażyć na pozostałym oleju przez 2-3 minuty. Pora pokroić w półplasterki, a selera w plasterki. Dodać do marchewki razem z osączonym bambusem. Smażyć 5 minut.
Makaron przygotować zgodnie z instrukcją. Do warzyw dodać mięso. Podsmażyć 2-3 minuty.
Do warzyw z mięsem dodać makaron i 2-3 łyżki sosu sojowego. Wymieszać. Podsmażyć minutę i gotowe :) Smacznego :)
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.