1 grudnia 2009 10:13 | ID: 85344
1 grudnia 2009 10:15 | ID: 85345
1 grudnia 2009 19:33 | ID: 85547
2 grudnia 2009 11:30 | ID: 85750
2 grudnia 2009 12:16 | ID: 85777
3 grudnia 2009 11:49 | ID: 86246
3 grudnia 2009 14:01 | ID: 86329
3 grudnia 2009 14:06 | ID: 86337
3 grudnia 2009 19:39 | ID: 86509
3 grudnia 2009 19:41 | ID: 86513
20 października 2016 11:28 | ID: 1346989
Z kaszą, z ryżem.. jest wiele smaków..
Ja dziś robię z ryżem. Ale zastanawiam się nad pieczeniem w piekarniku... czasem robę zwyczajnie w garnku.
A Wy jak robicie?
20 października 2016 11:37 | ID: 1346993
zawsze biała kapusta, ryż i mielone mięso. Ale jadłam z kaszą, we włoskiej i z kawałkami mięsa z pieczeni.
20 października 2016 11:58 | ID: 1346997
Niektórzy nawet z piekińską robią.. ja nie próbowałam..
20 października 2016 14:48 | ID: 1347009
Pieczone gołąbki same wpadaja do gąbki... mniam...
20 października 2016 15:01 | ID: 1347013
Aktualnie kończę gołąbki. Jedliśmy trzy dni. I jeszcze Oli dałam.
A robię tradycyjnie z mielonym mięsem i ryżem. Z tym, że duszę w piekarniku. Lubię gołabki w sosie grzybowym. ale to tylko ja tak lubię. Cała rodzina jest tradycyjna : sos pomidorowy. Z tym, ze ja dodaję jeszcze śmietankę i koper.
A gołąbki tak bardzo lubię, ze mogę je jeść bez chleba i ziemniaków. Takie gołąbki z gołąbkami.
20 października 2016 15:32 | ID: 1347025
No śmietany to dziś nie dodałam.. zapomniałam.. Dziś tylko pomidorowe są
Koperek tez fajnie dodaje i smaku i zapachu..
20 października 2016 16:42 | ID: 1347057
Jak mi sie chce golabkow! Teraz na razie nie zrobie i nie zjem.... :(
20 października 2016 22:00 | ID: 1347094
Niektórzy nawet z piekińską robią.. ja nie próbowałam..
Próbowałam kiedyś, pekinka jest jednak zbyt krucha, nawet po ''sparzeniu'' kruszy sie i nie bardzo jest to zawijanie. Włoska kapusta jak najbardziej nadaje się do gołąbków, ma zdecydowanie większe liście;) Włoską równiez parzę nie gotuję...
20 października 2016 22:25 | ID: 1347107
Aktualnie kończę gołąbki. Jedliśmy trzy dni. I jeszcze Oli dałam.
A robię tradycyjnie z mielonym mięsem i ryżem. Z tym, że duszę w piekarniku. Lubię gołabki w sosie grzybowym. ale to tylko ja tak lubię. Cała rodzina jest tradycyjna : sos pomidorowy. Z tym, ze ja dodaję jeszcze śmietankę i koper.
A gołąbki tak bardzo lubię, ze mogę je jeść bez chleba i ziemniaków. Takie gołąbki z gołąbkami.
ja też duszę gołąbki w piekarniku i dodaję tam śmietanę! a do farszu dodaję koperek! są wtedy pyszne!
21 października 2016 09:05 | ID: 1347135
Niektórzy nawet z piekińską robią.. ja nie próbowałam..
Próbowałam kiedyś, pekinka jest jednak zbyt krucha, nawet po ''sparzeniu'' kruszy sie i nie bardzo jest to zawijanie. Włoska kapusta jak najbardziej nadaje się do gołąbków, ma zdecydowanie większe liście;) Włoską równiez parzę nie gotuję...
Mnie jakoś smakowo włoska nie podchodzi..
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.