31 maja 2010 21:50 | ID: 219267
31 maja 2010 21:52 | ID: 219268
1 czerwca 2010 08:31 | ID: 219449
1 czerwca 2010 10:52 | ID: 219567
1 czerwca 2010 11:46 | ID: 219599
1 czerwca 2010 12:12 | ID: 219619
1 czerwca 2010 12:41 | ID: 219648
1 czerwca 2010 16:49 | ID: 219858
1 czerwca 2010 17:19 | ID: 219882
1 czerwca 2010 21:57 | ID: 220076
1 czerwca 2010 22:02 | ID: 220086
1 czerwca 2010 23:34 | ID: 220177
2 czerwca 2010 00:34 | ID: 220198
2 czerwca 2010 00:44 | ID: 220200
2 czerwca 2010 07:33 | ID: 220234
2 czerwca 2010 07:41 | ID: 220237
11 marca 2011 17:31 | ID: 447773
Jutro robię spaghetti z kiełbaską a jakie wy wolicie?
11 marca 2011 17:42 | ID: 447783
ja robię różnie z kiełbasą i cebulką, sos z torebki i dodaję koncentratu a czasem nawet sam sos i makaron!!!pycha..kiedyś dodawałam smażone piersi kurczaka, można z pomidorkami koktajlowymi i wędzonym łososiem ale to już wtedy sos ze śmietany 30%, a i wszędzie seeeerrr!
11 marca 2011 18:46 | ID: 447831
Jak spaghetti to tylko z mielonym mięsem i na dodatek wołowym. Rzadnej wieprzowiny.
Grunt to używać przetartych pomidorów, a nie przecierów. I dłuuugo gotować na małym ogniu (ok. 4 godzin). Do tego oliwa z oliwek i czosnek. Ważne jest też by sos wymieszać z makaronem od razu po tym jak sie ugotował makaron, bo taki gorący lepiej "chłonie" sos. I na wierzch trochę parmezanu.
i uprzedzam, że mam zboczenie, bo mieszkałam kilka lat we Włoszech i podpatrywałam jak Włoszki gotują ;)
11 marca 2011 18:47 | ID: 447832
Jak spaghetti to tylko z mielonym mięsem i na dodatek wołowym. Rzadnej wieprzowiny.
Grunt to używać przetartych pomidorów, a nie przecierów. I dłuuugo gotować na małym ogniu (ok. 4 godzin). Do tego oliwa z oliwek i czosnek. Ważne jest też by sos wymieszać z makaronem od razu po tym jak sie ugotował makaron, bo taki gorący lepiej "chłonie" sos. I na wierzch trochę parmezanu.
i uprzedzam, że mam zboczenie, bo mieszkałam kilka lat we Włoszech i podpatrywałam jak Włoszki gotują ;)
Czyli wiem do kogo udać się na prawdziwe spaghetti
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.