Otrzymałam do testowania herbatę z aronii i dziką różę w proszku firmy bobica.Wszystko bardzo estetycznie zapakowane.Pierwsze co wypróbowałam to herbatę z aronii.Herbata ma piękny mocny kolor ale delikatny smak nie jest specjalnie kwaśna.Dla mnie pyszna .A skoro mnie smakuje więc poczęstowałam moją nabliższą rodzinę i ciekawa byłam opinii.Ja nie używam cukru ani słodzików do napoju a oni tak, więc i smak będzie troszkę inny.Okazało się się ,że wszystkim bardzo smakowała czy to z cukrem czy też bez cukru.Nie ma się co dziwić bo smak wiąże się w 100% z naturalnym składem.A teraz coś jeszcze bardziej interesujacego to dzika róża w proszku czyli bogactwo witamin,kwaśny smak i piękny czerwony kolor.Dzika róza w proszku to świetny dodatek do koktajli,serka czy też do płatków jedzonych na śniadanie .Najlepsze efekty smakowe i wizualne otrzymałam przygotowując koktajle.Na przykład taki ,banany zmiksowane z mlekiem roślinnym : 2-3 banany i mleko roślinne zblendować , podzielić na 2 części , do jednej dodać 2 łyzeczki sproszkowanej dzikiej rózy i wymieszać, na spód wlewamy częśc z bananem a na górę lekko czerwoną część z dziką rózą ,dekorujemy bananem i mietą Smaczne i szybkie w przygotowaniu a gdy chcemy coś bardziej treściwego to możemy użyć płatków owsianych albo nasion chia. Na szybkie codzienne śniadanie :płatki ,mleko albo jogurt,2 łyżeczki dzikiej róży i owoce np.kiwi.Można też dodać do serka i wtedy mamy ciekawy kolor .Ze względu na smak można dodawać dziką rózę do herbary ale uznałam ,że lepiej stosować ja na ,,surowo,,Wszechstronność zastosowania sproszkowanej dzikiej róży jest duża i pozwala przemyci do diety najlepsze składniki zwłaszcza gdy się ma w domu niejadków ,którzy oprócz jabłek nie uznają innych owoców. Dziękuję za możliwość przetestowania tych wspaniałych produktów.