Malwina. rozsmakował(a) się w tym!
Wątróbki oczyścić i umyć. Na patelni rozgrzać olej i wrzucić watrobę, dusić przez około 10 minut, wyjąć i opłukać. Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na patelni. Na cebulę włożyć wątrobę i dusić przez około 45 minut. Podlewać wodą w razie potrzeby. Na końcu doprawić solą i pieprzem i zaklepać sos mąką z wodą. Smacznego:)
Adres redakcji:
ul.Białowieska 7/9 lok. 34
04-063 Warszawa
Napisz do nas:
info@familie.pl
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.