Ryba pod pierzynką - przepis. Przepisy na Potrawy z ryb, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Ryba pod pierzynką
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
Ryba( ja przeważnie mirunę daję,bądź paluszki rybne ale takie bardziej z górnej półki
Pomidory x2
Cebula x 1
Masło
Czosnek
Bazylia&Oregano
Chleb (z 5 kromek)
Ser tarty
Sposób przyrządzenia:
Pieczemy rybę i wkładamy ją w kawałkach do naczynia żaroodpornego, pomidory i cebulę dusimy i wykładamy na rybę, chleb rwiemy na malutkie kawałki i posypujemy do góry. Masło topimy i dodajemy czosnek i przyprawy, polewamy całość i sypiemy serem tartym , do piekarnika na ok 15 minut i gotowe,
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.