Grzyby zapiekane w mleku kokosowym - przepis. Przepisy na Inne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Grzyby zapiekane w mleku kokosowym
Grzyby zapiekane w mleku kokosowym
300 g świeżych grzybów
1 por
1 pomidor
masła
2,5 szklanki mleka kokosowego
2 łyżki słodkiego sosu chili
1 / 2 łyżeczki soli
Sposób przyrządzenia:
Pokroić pieczarki w plasterki. Opłukać i pokroić pora. Pomidory pokroić w kostkę. Grzyby podsmażyć na maśle na patelni. Dodać mleko kokosowe, por, słodkie chili i sól. Gotować na małym ogniu ok. 1 minuty. Wymieszać z pomidorami. Podawać z ryżem i (lub) goździkami.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.