napapa1 rozsmakował(a) się w tym!
Dokładnie umyj, obierz i pokrój cebulę oraz ogórek w cienkie plasterki.
Obierz awokado, a następnie przekrój tak, by usunąć pestkę. Najlepiej pokroić je w kostkę.
Ogórka, cebulę i awokado umieść w misce. Dodaj jogurt naturalny oraz sok z limonki, a następnie dokładnie zmiksuj całość.
Gdy masa będzie gładka, dodaj do niej przyprawy i wymieszaj.
Przed podaniem chłodnika należy go schłodzić i dodać najważniejszy składnik roślinny czyli nasiona z konopi .
Nasionkami lub jak kto woli orzechami konopnymi posypujemy chłodnik. Tak przygotowana zupa nadaję się już do spożycia.
Jeśli do zupy dodasz olej konopny z nasion, sprawisz, że wszelkie mikroskładniki zostaną lepiej przyswojone przez twój organizm.
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.