Kasza jaglana marki Halina na mleku kokosowym z masłem orzechowym i figami - przepis. Przepisy na ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Kasza jaglana marki Halina na mleku kokosowym z masłem orzechowym i figami
Kasza jaglana marki Halina na mleku kokosowym z masłem orzechowym i figami
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
1 torebka kaszy jaglanej marki Halina
1 litr mleka kokosowego
2 solidne łyżki masła orzechowego z drobinkami orzechów
2-3 figi (lub inne ulubione owoce)
szczypta soli
Sposób przyrządzenia:
- Kaszę ugotuj według zaleceń producenta, zastępując wodę mlekiem kokosowym. Dodaj szczyptę soli.
- Ugotowaną kaszę wyciągnij z garnka, wysyp do miski, dodaj masło orzechowe, wymieszaj.
- Podawaj na ciepło z pokrojonymi figami lub innymi owocami.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.