Łazanki z kapustą - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Łazanki z kapustą
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- 30 dag łopatki wieprzowej
- 10 dag boczku wędzonego surowego
- 3 cebule
- 500g kiszonej kapusty
- pół op makaronu łazanki
Sposób przyrządzenia:
Kapustę posiekaj, dodaj szklanką wody i duś godzinę do miękkości. Łopatkę zmiel w robocie, boczek drobno posiekaj, cebulę pokrój cienko i usmaż wszystko. Nadmiar wody odlej z kapusty, dodaj mięso, ugotowane łazanki, wymieszaj dopraw i gotowe:) Polecam również odsmażane:)
Danie pachnie domem rodzinnym.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.