Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai - przepis. Przepisy na Kawy i herbaty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai
Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód
Sposób przyrządzenia:
Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.