Mini świderki czekoladowe z musem mascarpone, nektarynką i syropem klonowym - przepis. Przepisy na Sałatki owocowe, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Mini świderki czekoladowe z musem mascarpone, nektarynką i syropem klonowym
Mini świderki czekoladowe z musem mascarpone, nektarynką i syropem klonowym
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• Makaron Lubella Mini Świderki z czekoladą 1 opakowanie(400 g)
• nektarynki 4 sztuki
• serek mascarpone 250g
• orzechy laskowe 50g
• syrop klonowy 50ml
Sposób przyrządzenia:
Makaron Lubella ugotuj według przepisu na opakowaniu. Orzechy upraż w piekarniku przez ok. 15minut (bez tłuszczu), w temperaturze 160 st.C.
Serek mascarpone rozbij, ugniatając go łyżką, aż stanie się miękki.
Ugotowany makaron wymieszaj z pokrojonymi w ósemki nektarynkami. Podaj go na serku mascarpone. Całość posyp pokruszonymi orzechami laskowymi i polej syropem klonowym.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.