Kotlety jajeczno-jaglane (porcje) – pomysł na niebanalny obiad! - przepis. Przepisy na Dania główne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Kotlety jajeczno-jaglane (porcje) – pomysł na niebanalny obiad!
Kotlety jajeczno-jaglane (porcje) – pomysł na niebanalny obiad!
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
1 słoiczek Pomidorków koktajlowych półsuszonych Ponti
7 jajek L
1 szklanka kaszy jaglanej
1 średni pęczek koperku
1 łyżeczka soli morskiej lub himalajskiej
1/2 łyżeczki soli
oliwa z oliwek Extra Vergine Olitalia
tarte orzechy lub bułka tarta (do panierowania)
Sposób przyrządzenia:
1 słoiczek Pomidorków koktajlowych półsuszonych Ponti
7 jajek L
1 szklanka kaszy jaglanej
1 średni pęczek koperku
1 łyżeczka soli morskiej lub himalajskiej
1/2 łyżeczki soli
oliwa z oliwek Extra Vergine Olitalia
tarte orzechy lub bułka tarta (do panierowania)
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.