Pasta pieczarkowa z kolorową papryką - przepis. Przepisy na Kanapki i tosty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Pasta pieczarkowa z kolorową papryką
Pasta pieczarkowa z kolorową papryką
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- cebula 2 średnie szt.
- olej 2 łyżki
- pieczarki świeże 200g
- jajka 3 szt.
- sól, pieprz do smaku
- majonez 1 łyżka
- kolorowa świeża papryka 1 ½ szt.
-Chleb Bawarski 1 bochenek
Sposób przyrządzenia:
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i smażymy na oleju na jasnozłoty kolor. Osobno, na rozgrzanym oleju podsmażamy pieczarki pokrojone w cząstki. Jajka gotujemy na twardo. Gdy wszystkie składniki ostygną, mielimy je w maszynce do mięsa. Dodajemy przyprawy, majonez i pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Całość dokładnie mieszamy. Pieczywo smarujemy pastą i dekorujemy cząstkami papryki.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.