Domowa Nutella - przepis. Przepisy na Dla dzieci, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Domowa Nutella
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
Masło migdałowe: 100 gramów (można zastąpić masłem z orzeszków ziemnych)
Olej kokosowy: 50 gramów
Kakao naturalne, niesłodzone: 2 łyżki stołowe
Miód: 1 łyżka stołowa
Sposób przyrządzenia:
Jest to dużo zdrowsza wersja od komercyjnych kremów orzechowo-czekoladowych. Do tego bardzo łatwa do wykonania.
Oto instrukcja: Zmiksuj wszystkie składniki razem mikserem elektrycznym, lub ręcznie. Gotową masę przenieś do słoiczka. Masę trzymaj w lodówce.
Przepis pochodzi z Muffin Paradise.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.