Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego boczku - przepis. Przepisy na Dania z grilla, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego boczku
Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego boczku
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- 4 bułki pszenne
- 0,5 mielonego mięsa wołowego
- paczka boczku w plastrach ZM Pekpol
- 4 plasterki żółtego sera
- 4 plastry pomidora
- 4 liście sałaty
Sos barbecue:
- 2 łyżki oleju
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka wędzonej papryki w proszku
- 2 łyżki sosu Worcester
- 3 łyżki musztardy
- 4 łyżki ketchupu
- 150 ml miodu
- sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Mięso doprawić solą i pieprzem, uformować hamburgery i piec na grillu. Składniki na sos zmieszać i doprawić do smaku. Pod koniec pieczenia mięsa podpiec bułki na grillu. Na mięsa ułożyć ser, sałatę, sos i pomidora i zamknąć wszystko w bułce.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.