WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM - przepis. Przepisy na Kanapki i tosty, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM
WŁOSKIE PANINI Z SALAMI I BOCZKIEM
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• 2 ciabatty lub inne włoskie bułki
• 150 g mozzarelli
• opakowanie salami z zielonym pieprzem ZM Pekpol
• opakowanie boczku z plastrach ZM Pekpol
• szczypta tymianku
• pomidor
• kilka liści sałaty lodowej
Sposób przyrządzenia:
Bułki rozciąć wzdłuż, ułożyć na nich plastry mozzarelli, salami, pomidorów i sałaty. Boczek podpiec na grillu lub patelni. Chrupiący boczek ułożyć na kanapce. Dodatki posypać tymiankiem. Zamkniętą bułkę zapiec w opiekaczu.
Smacznego!
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.