Kolorowy kurczak na patyku - przepis. Przepisy na Dania z grilla, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Kolorowy kurczak na patyku
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• 1 opakowanie fileta z kurczaka w marynacie ZM Pekpol
• 1 cukinia
• 1 cebula
• 1 czerwona papryka
• 1 żółta papryka
• oregano, sól, pieprz do smaku
• 2 łyżki oliwy z oliwek
Sposób przyrządzenia:
Fileta z kurczaka pokroić w kostkę. Cukinię, cebulę i papryki pokroić w plastry, doprawić je solą, pieprzem, oregano. Składniki nadziewać kolejno na patyczki do szaszłyków. Grillować na tackach.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.