Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką - przepis. Przepisy na Dania z grilla, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką
Grillowana karkówka pieczona z rozmarynem i zieloną fasolką
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
• karkówka w marynacie ZM Pekpol
• 300 g zielonej fasolki szparagowej
• 3 plastry boczku duńskiego parzonego ZM Pekpol
• kilka gałązek rozmarynu
Sposób przyrządzenia:
Na plastrach karkówki ułożyć gałązki rozmarynu. Mięso upiec na grillu. Fasolkę przez chwilę parzyć we wrzątku, następnie owinąć plastrem boczku, ułożyć na tacce do grillowania i upiec na ruszcie.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.