Fusilli z łososiem i pesto - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Fusilli z łososiem i pesto
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
Składniki na 4 porcje:
• 400g makaronu świderki Arrighi
• 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
• 300g wędzonego łososia
• 1 posiekana cukinia
• 1 garść świeżej bazylii
• oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
• 100 g startego parmezanu
Sposób przyrządzenia:
Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.
Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.