Na ciasto:
20 dag mąki
2 jajka
1 szklanka mleka kokosowego (z puszki)
1 szklanka śmietany 12%
8 łyżek wiórków kokosowych
sól
olej do smażenia
Na nadzienie:
1 opakowanie serka waniliowego 400 g
6 łyżek dżemu pomarańczowego
2 banany
4 połówki brzoskwiń z puszki
5 plastrów ananasa z puszki
paski skórki pomarańczowej
Jajka,śmietanę i mleko kokosowe zmiksować z przesianą mąką.Dodać szczyptę soli i 4 łyżki wiórków kokosowych. Odstawić na 30 minut.Po 30 minutach na rozgrzanym na patelni oleju usmażyć naleśniki z obu stron na złoty kolor.Usmażone naleśniki posmarować serkiem waniliowym i obłożyć częścią pokrojonych owoców.Zwinąć w rożki.Wierzch posmarować podgrzanym dżemem pomarańczowym i obsypać resztą wiórków kokosowych uprażonych na suchej patelni.Udekorować skórką pomarańczową.Podawać z pozostałymi pokrojonymi owocami.