Jagodzianki - przepis. Przepisy na Dla dzieci, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Jagodzianki
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
małe opakowanie jagód/ borówek amerykańskich, 200 g zmielonych migdałów, 80 ml roztopionego masła, pół łyżeczki soli morskiej, 2 jajka, 4 łyżki miodu, blaszka do pieczenia
Sposób przyrządzenia:
Migdały mieszamy z solą. Roztrzepujemy 2 jajka, dodajemy masło, mieszamy. Dodajemy miód i również mieszamy. Do suchych składników dodajemy mokre i mieszamy. Na końcu dodajemy jagody i delikatnie mieszamy. Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. pół godziny.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.