Zielone jajka wielkanocne - przepis. Przepisy na Potrawy z jajek, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Zielone jajka wielkanocne
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- jajka
- groszek zielony mrożony 100 g
- śledziki marynowane
- Majonez stołowy Tarsmak 4 łyżki
Sposób przyrządzenia:
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na pół. Groszek rozmrozić, zmiksować blenderem na jednolitą masę, połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Gotową pastę nałożyć na połówki jajek, obok kawałek śledzika i dowolne elementy dekoracyjne.
Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.
Smacznego!
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.