na 0.5 l. spirytusu .
Do sloika wrzucamy garsc owocow np. jagod, supiemy lyzke cukru , wlewamy tyle spirytusu aby zakryl owoce, za 2-3 tygodnie , dorzucamy do tego np. wisnie , znowu lyzka cukru i zalac spirytusem tak aby przykryl owoce, za kolejne 2-3 tygodnie dodac inne owoce, co kto ma , co kto lubi, az do wyczrepania spirytusu. Odstawic na 3 miesiace min. Od czasu do czasu potrzasac slojem aby sie cukier rozpuscil. Po kilku miesiacach przefiltrowac, zlac do butelek , i czekac , czekac, czekac . Minimum 6 miesiecy , im dluzej tym lepiej .
Adres redakcji:
ul.Białowieska 7/9 lok. 34
04-063 Warszawa
Napisz do nas:
info@familie.pl
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.