Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowym - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowym
Bruschetta z pomidorami i sosem musztardowo-paprykowym
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- bagietka pszenna – 8 kromek o szerokości 1 cm
- 2 średnie pomidory
- 1 łyżka sosu musztardowo-paprykowego Tarsmak
- 3 ząbki czosnku
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 4 gałązki świeżej bazylii
- sól, świeżo zmielony pieprz
Sposób przyrządzenia:
Pomidory pokroić w drobną kostkę, dodać sos musztardowo-paprykowy marki Tarsmak, posiekany drobno czosnek i bazylię. Doprawić do smaku solą, świeżo zmielonym pieprzem, dodać oliwę i wymieszać. Nakładać na ciepłe tosty przygotowane z bagietki.
Smacznego!
Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.