Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym
Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- schab jagnięcy z kostką – 8 sztuk po ok. 80 g
- 2 łyżki oleju
- sos chrzanowy PREMIUM Tarsmak
- gałązki świeżego rozmarynu
- sól i świeżo zmielony pieprz do smaku
Sposób przyrządzenia:
Kotleciki jagnięce lekko rozbić tłuczkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i posypać drobno posiekanym rozmarynem. Następnie natłuścić olejem, ułożyć w miseczce i zostawić w lodówce na 2-3 godziny. Zgrillować na rozgrzanej patelni z obydwu stron na złoty kolor. Podawać z sosem chrzanowym PREMIUM Tarsmak jako danie główne lub jako gorąca przekąska.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.