Karolina Wiśniewska, Stokrotka rozsmakowali się w tym!
ŻÓŁTKA ODZIELAMY OD BIAŁEK I UBIJAMY Z CUKREM NA JEDNOLITĄ MASĘ.
BIAŁKA UBIJAMY NA SZTYWNO I POWOLI DODAJEMY DO JAJEK A NA KOŃCU PRZESIANĄ MĄKĘ Z PROSZKIEM WLEWAMY DO TORTOWNICY I WSTAWIAMY DO PIEKARNIKA.
sMIETANE 30% UBIJAMY NA SZTYWNO DODAJEMY CUKIER I SEREK UBIJAMY NA JEDNOLITA MASĘ I WSTAWIAMY DO LODÓWKI
UPIECZONY BISZKOPT KROIMY NA 3 CZESCI NASACZAMY HERBATA Z CYTRYNĄ I CUKREM. NAKLADAMY DZEM, NA DRUGIEJ WARSTWIE SMIETANA TRUSKAWKI SMIETANA I NA TRZECIEJ LADNIE OTACZAMY SMIETANA I NA GORZE SCIERAMY CZEKOLADĘ I WKLADAMY DO LODOWKI.
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.