Żeberka z grilla z żurawiną - przepis. Przepisy na Dania z grilla, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Żeberka z grilla z żurawiną
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny
Sposób przyrządzenia:
Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Jeśli żurawina jest świeża lub suszona należy ją ugotować na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny.
Smacznego!
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.