Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów
Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
- Szynka w galarecie ZM Pekpol
- 3 łyżki musztardy francuskiej
- 2 łyżki kaparów z zalewy
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 3 łyżki majonezu
- garść pokrojonej natki pietruszki
- 1 łyżka cukru
- pieprz czarny do smaku
Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.