Smaczne piętrowe bułeczki

Składniki

świeże najlepiej jeszcze ciepłe bułeczki
masło śmietankowe ( prawdziwe)
Ser żółty ( dziurawiec, krolewski)
Wędlina
jajka na twardo
ogórek zielony
ogórek konserwowy
pomidor
rzodkiewka
szczypiorek
sól
pieprz

dodatkowo- ketchup majonez

Sposób przyrządzenia

Bułeczkę przekroić na pół i posmarować obie części masełkiem śmietankowym. Na jedą połowę położyć ser żółty najlepiej mocno aromatyczny typu Dziurawiec, Królewski itp. Następnie plaster ulubionej wędliny. Kolejno położyć pokrojone gotowane jajeczko, pomidor, ogórek konserwowy, ogórek zielony, rzodkiewkę. Wszystko to posypać szczypiorkiem  oraz doprawić solą i pieprzem.  Dodatkowo jak ktoś lubi intensywniejsze smaki można wędlinę przesmarować ketchupem i majonezem i dopiero nakładać resztę składników. Smacznego !!