Biała kiełbasa po śląsku - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Biała kiełbasa po śląsku
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
50 dag białej kiełbasy
1-2 średnie cebule
1/2 główki czosnku
Sposób przyrządzenia:
Kiełbasę ułożyć w natłuszczonej formie do zapiekania.Cebulę pokroić w krążki, czosnek obrać i ząbki pokroić na połówki.Wymieszać o obłożyć kiełbasę.Wstawić do nagrzanego piekarnika 200st na około 60 minut.Co 10-15 minut nakłuwając widelcem, aby nadmiar wody i tłuszczu wypłynął.Podawać na gorąco z pieczywem i chrzanem.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.