Pasta z tuńczyka - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Pasta z tuńczyka
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
*250 g mascarpone
*250 g tuńczyka z puszki
*mała czerwona cebula
*100 g oliwek czarnych
*pietruszka
*sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Odsącz tuńczyka z oleju, dodaj posiekaną cebulę, pietruszkę, oliwki, przypraw solą i pieprzem. Wszystko wymieszaj z serkiem.
Polecam podawać w waflowych foremkach w kształcie jajeczek:)
Znakomita przekąska na imprezy domowe, idealnie smakuje do piwa;)
*Zdjęcie z Internetu
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.