Wielkanocna pasta jajeczna w wafelkowych skorupkach jajek. - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Wielkanocna pasta jajeczna w wafelkowych skorupkach jajek.
Wielkanocna pasta jajeczna w wafelkowych skorupkach jajek.
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
1 pęczek rzodkiewki
1 pęczek szczypiorku
4 jajka
2 łyżki majonezu
skorupki waflowe
sól i pieprz
Sposób przyrządzenia:
Jajka gotujemy na twardo, drobno siekamy wraz ze szczypiorkiem. Rzodkiewkę kroimy w drobną kosteczkę. Całość mieszamy, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy w skoprupkach waflowych.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.