Muszle faszerowane - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
250 gram makaronu muszle duże
4 jajka
1 papryka czerwona
3 ogórki kiszone
1 puszka tuńczyka rozdrobnionego
pieprz i sól do smaku
2 łyżki majonezu
Sposób przyrządzenia:
Makaron muszle gotujemy w osolonej wodzie. Hartujemy w zimnej wodzie.
Jajka gotujemy na twardo. Jajka, paprykę i ogórki kroimy w drobną kostkę, wsypujemy do miski, doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Tuńczyka odsączamy i dodajemy do miski.
Dodajemy majonez i faszerujemy makaron muszle.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.