Muszelki nadziewane serkiem i czereśniami - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
Znajdź nas na
Przepisy »
Muszelki nadziewane serkiem i czereśniami
Muszelki nadziewane serkiem i czereśniami
Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!
15 makaronów muszelek
0,5 kg czereśni
opakowanie (ok. 200 g) serka homogenizowanego naturalnego
1 cukier waniliowy
Sposób przyrządzenia:
Makaron gotuje ok. 10 minut w osolone wodzie. Przelewam wodą i czekam aż przestygnie.
Z czereśni usuwam pestki i kraje je na połówki. Serek mieszam z cukrem waniliowym i przygotowanymi czereśniami. Gotowym serkiem nadziewam muszelki.
Ozdabiam czereśniami.
© 2008-2024 MedFood Group SA
Do góry
Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
zamknij
Dołącz do nas na Facebooku
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.