Artykuł promocyjny Opublikowany przez: ULA 2012-09-27 15:30:00
Co łączy znany z PRL-u "wyrób czekoladopodobny", fiata 126p i mrożoną pizzę z supermarketu?
Odpowiedź nie jest trudna. "Wyrób czekoladopodobny" udaje prawdziwą czekoladę, maluch – to niemalże stuprocentowy, rasowy samochód, a pizza z marketu samkuje prawie jak... pizza.
Jednak, jak w znanej reklamie pewnego napoju alkoholowego, "prawie – robi różnicę".
Wszystkie, wcześniej wymienione przykłady, to niezbyt wysokiej jakości, tańsze zamienniki prawdziwych, markowych produktów.
Istnieją jednak na rynku artykuły, które pozwalają niewielkim kosztem osiągnąć wspaniałe efekty!
Jednym z ostatnich hitów w kategorii "akcesoria kulinarne" jest kamień do pieczenia pizzy.
Na pierwszy rzut oka trudno o bardziej niepozorny przedmiot. Ot, zwykły, niczym nie wyróżniający się prostokątny lub okrągły kawałek kamienia marki Stonebaking.
Tym większe zdziwienie maluje się na twarzach osób, które po raz pierwszy wyciągają z piekarnika pizzę upieczoną na kamieniu.
Ze zdumieniem odkrywają oni, że ich pizza smakuje tak samo (jeśli nie lepiej) jak ta, serwowana w pizzerii (zobacz opinie użytkowników).
Kamienie Stonebaking wyróżniają się na tle konkurencji dwoma istotnymi szczegółami:
• wytwarzane są one ze specjalnego rodzaju materiału ceramicznego.
• spełniają w 100% wszelkie normy oraz są potwierdzone certyfikatami technicznymi i badaniami sanitarnymi.
Co więcej, kamień do pizzy jest również bardzo ekonomiczny w użytkowaniu.
Raz rozgrzany w piekarniku – przez bardzo długi czas utrzymuje ciepło. Pozwala to upiec nie jedną, lecz co najmniej kilka pizz za jednym razem.
Przekonaj się osobiście, co ma w sobie ten kamień że pizza wychodzi taka pyszna na stonebaking.pl…
UWAGA! Dla użytkowników Familie.pl na hasło familie podane przy zamówieniu do końca roku 2012 10% rabatu!
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.