Opublikowany przez:
monika.g
2020-04-08 22:45:44
Autor zdjęcia/źródło: Jajka faszerowane po włosku PRZEPIS @ s-ms_1989 z Pixabay
Na każdym wielkanocnym stole królują jajka przygotowywane na różne sposoby. Najbardziej znane i najprostsze są jajka z majonezem, a ich bardziej wyszukana wersja to jajka faszerowane. Farsz do tego typu jajek robi się z żółtek ugotowanych na twardo jaj z dodatkiem różnych składników.
Jedną ze smaczniejszych ich wersji są jajka faszerowane po włosku, które są połączeniem delikatnej mozzarelli z wyrazistym smakiem suszonych pomidorów i świeżej bazylii. Prawdziwie włoska uczta na świątecznym stole. Nie tylko świetnie smakują, ale też pięknie wyglądają. Koniecznie musisz ich spróbować!
CZYTAJ TEŻ:
Przepisy na Wielkanoc – 10 propozycji na pyszne jajka faszerowane>>
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.