Opublikowany przez: Redakcja F. Redakcja 2024-09-10 12:04:45
Autor zdjęcia/źródło: Obraz autorstwa freepik
Za oknami na dobre zagościła jesienna aura, a nagła zmiana temperatur może sprzyjać przeziębieniom. Dlatego nie czekajmy do zimy, żeby zadbać o odporność, a w przypadku przeziębienia od razu zastosujmy domowy syrop na przeziębienie.
Gdy dopada nas przeziębienie, najlepiej zaradzić mu od pierwszego dnia. Dlatego, gdy tylko poczujemy, że coś nas bierze, warto przygotować domowy syrop na przeziębienie, który wzmocni odporność i dostarczy nam witamin i minerałów, które pomogą skutecznie walczyć naszemu organizmowi. Jak zrobić domowy syrop na przeziębienie? Mamy 4 proste przepisy.
Składniki:
Przygotowanie:
Jak go pić? Spożywaj 1 łyżkę syropu 2-3 razy dziennie. Domowy syrop na przeziębienie z cebuli i miodu może być pomocny na kaszel, katar i ból gardła.
Składniki:
Przygotowanie:
Jak pić? Spożywaj 1 łyżkę syropu 2-3 razy dziennie. Domowy syrop na przeziębienie z cytryny i imbiru świetnie działa na wzmocnienie odporności i łagodzenie objawów przeziębienia.
Składniki:
Przygotowanie:
Jak pić? Spożywaj 1 łyżeczkę 2 razy dziennie. Ten syrop jest silnym środkiem antybakteryjnym i wspiera układ odpornościowy.
Składniki:
Przygotowanie:
Jak pić? Pij ten domowy syrop na przeziębienie codziennie rano. Kurkuma działa przeciwzapalnie, a czarny pieprz zwiększa jej wchłanianie.
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.