Opublikowany przez: ULA 2013-10-11 16:42:49
Zupy:
Fasolowa - liść laurowy, czerwona papryka, cebula, estragon.
Barszcz - pieprz czarny, korzeń pietruszki, liść laurowy, czosnek, cytryna.
Rosół z kury - natka pietruszki, papryka czerwona, cebula, cytryna.
Owocowa - cynamon, goździki, skórka cytrynowa i pomarańczowa, wanilia.
Rybna - liść laurowy, pieprz czarny, papryka czerwona, cebula, korzeń pietruszki, szafran, czosnek, cytryna.
Flaki - papryka czerwona, majeranek, czosnek, pieprz czarny mielony.
Pomidorowa: cebula, liść laurowy, pieprz czarny mielony, natka pietruszki, seler.
Jarzynowa - natka i korzeń pietruszki, cebula, seler, pieprz czarny, papryka czerwona.
Wieprzowina - czosnek, kminek, liść laurowy, majeranek, papryka czerwona, pieprz czarny, rozmaryn, szałwia, tymianek, cebula, lubczyk, mieszanka curry.
Ryby: bazylia, cząber, koper, bylica pospolita, trybula ogrodowa, lubczyk, liść laurowy, papryka, pieprz, seler, tymianek, cebula.
Wołowina: koper, czosnek, kminek, lubczyk, liść laurowy, majeranek, oregano, papryka czerwona, pieprz czarny, natka pietruszki, rozmaryn, jałowiec, cebula, mieszanki przyprawowe - chili i curry.
Drób: cząber, estragon, bylica pospolita, nasiona kminku, majeranek, papryka, pieprz czarny, seler, rozmaryn, tymianek, cebula, mieszanka przyprawowa curry.
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.