27 września 2010 14:03 | ID: 298612
15 maja 2011 21:25 | ID: 524970
Obieram rzadko, zwłaszcza wtedy, gdy mają twardą skórkę albo jakąś brzydką.
6 czerwca 2011 18:47 | ID: 551754
Jak tam zjadacze pomidorów? Czy EHEC Was zniechęca do ich jedzenia? Mnie jakoś niespecjalnie, chociaż staram się je dokładnie wyparzać przed zjedzeniem...
18 czerwca 2011 13:37 | ID: 564507
Wczoraj zajadłam bardzo ale to bardzo smacznego pomidora. Malinówkę ze straganu.
Ceny pomidorów mamy różne - w przedziale od około 2 i coś ( marketowe) do 10 zł.
18 czerwca 2011 13:41 | ID: 564513
U nas nie bylo probolemow z e.coli w warzywach i szczeze mowiac w wiadomosciach tez o tym nie wspominali. A ja pomidorki wcinam na potege! Zaraz sie zbeiram do Lidla bo maja moje ulubione pomidorki, na galazkach, w promocji za pol ceny :)
18 czerwca 2011 13:45 | ID: 564515
Wczoraj kupowałam na targu po 3 złote za 1 kg pomidorków:) Właśnie robię z nich sałatkę:)
18 czerwca 2011 13:48 | ID: 564519
W tym roku pomidory wyjątkowo mi smakują i jem ich więcej , niż zwykle ....
27 czerwca 2011 20:43 | ID: 572450
Ja za pomidorami, nie przepadam, ale nieraz zjadam na śniadanie. Za to bardzo lubię sok pomidorowy zwłaszcza do pizzy.
Jeśli już jem pomidory to zawsze obieram ze skórki.
I jeszcze jedno - moja mama zawsze robi w jesieni przecier pomidorowy. Pomidorowa jest pyszna z takiego domowego przecieru.
22 lipca 2011 15:33 | ID: 594882
Przeczytałam dziś na kartce z kalendarza, że najlepiej kupować czerwone pomidory. A z zielonymi radzić sobie w taki sposób, że kłaść je blisko bananów, wtedy dojrzeją.
6 września 2011 18:11 | ID: 629260
I pomidory są tanie:) Mam na nie smaka:)
6 września 2011 19:36 | ID: 629359
Moja mama ciągle powtarza, jakie pomidory są zdrowe. Jemy duże ilości pomidorków. Najlepsze są te ze szklarni mojego taty. Pyszne i naprawdę zdrowe.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.