Tydzień temu sięgnął 4 złotych. Dziś w niektórych małych 
sklepach w Łodzi przekracza już 5 złotych. A to dopiero początek "słodkiej" 
drożyzny, bo ceny cukru na światowych rynkach jak oszalałe szybują w górę i 
końca podwyżek nie widać.
 
 
Cukru na rynku zaczyna brakować, dlatego jego ceny 
tak gwałtownie rosną – alarmuje w rozmowie z Faktem były minister 
rolnictwa, Wojciech Mojzesowicz.
Jeśli spełnią się czarne prognozy, za kilka miesięcy za kilogram 
cukru możemy zapłacić nawet 7 złotych!
 
             
            
 
		 
		 
		 trzy ,cztery lata temu miałeś receptę ,wykupywałeś albo tu ,albo tam ,a teraz NFZ ,NIETETY -już niechce dofinansowywac naszych sąsiadów ,albo unas kupujecie ,albo
 trzy ,cztery lata temu miałeś receptę ,wykupywałeś albo tu ,albo tam ,a teraz NFZ ,NIETETY -już niechce dofinansowywac naszych sąsiadów ,albo unas kupujecie ,albo
 
                     
		 
                     
		 
		
 
                     U mnie w markecie w mieście 5,49!
 U mnie w markecie w mieście 5,49!
 
		 
		 
                     
		 
                    

 
                     
		 
		 
                    