Wiem, że można przez rok posypywac blachę do pieczenia albo podsmażać z masłem do kalafiora lub fasolki szparagowej.
Ale może ktoś zna jakiś przepis na ciasto lub pudding?
Bardzo proszę, bo mam dużo bułki wysuszonej i zmielonej.
                                  
                  18 kwietnia 2012 19:53 | ID: 774472
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
                                  
                  18 kwietnia 2012 20:17 | ID: 774480
              
                                  
                  18 kwietnia 2012 20:21 | ID: 774482
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Nie robiłam tak nigdy. Ale spróbuję. dzięki Alinko!
                                  
                  18 kwietnia 2012 20:26 | ID: 774489
              
Ja bułke tarta wsypuję do mięsa mielonego na kotlety lub klopsa.
                                  
                  18 kwietnia 2012 20:28 | ID: 774492
              
Ja bułke tarta wsypuję do mięsa mielonego na kotlety lub klopsa.
Ja też!!!
                                  
                  22 kwietnia 2012 20:18 | ID: 776207
              
Chociaż mam dużo to zawsze mi jakoś szybko wychodzi...Może jakieś ciasto sypane, wydaje mi się że jabłecznik taki był, bez jajek..Jak znajdę to napiszę.
                                  
                  2 maja 2012 14:11 | ID: 779661
              
Do mięsa mielonego używam :)
                                  
                  9 sierpnia 2012 13:41 | ID: 816756
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
                                  
                  9 sierpnia 2012 14:22 | ID: 816793
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
Też muszę spróbować;)))
                                  
                  9 sierpnia 2012 14:38 | ID: 816810
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
Też muszę spróbować;)))
To i ja następnym razem tak spróbuję bo nigdy nie zagęszczałam sosu tartą bułką...
                                  
                  9 sierpnia 2012 15:25 | ID: 816819
              
cieszę się bardzo , że mój pomysł się przydał ...
                                  
                  9 sierpnia 2012 18:10 | ID: 816859
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
Można poprosić o przepis? Zamiast mąki ziemniaczanej i pszennej dodać bułkę tartą? Dobrze zrozumiałam?
                                  
                  9 sierpnia 2012 18:14 | ID: 816861
              
Z bułki tartej robię ciasto Casablanka (spód ciasta, zamaist sucharów - bułka tatra)przepis podawałam wcześniej :)
                                  
                  9 sierpnia 2012 19:16 | ID: 816906
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
Można poprosić o przepis? Zamiast mąki ziemniaczanej i pszennej dodać bułkę tartą? Dobrze zrozumiałam?
Ja wsypałam do duszonego mięsa kilka łyżek bułki tartej i rozmieszałam. I to wszystko.
                                  
                  9 sierpnia 2012 21:09 | ID: 816970
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
Można poprosić o przepis? Zamiast mąki ziemniaczanej i pszennej dodać bułkę tartą? Dobrze zrozumiałam?
Ja wsypałam do duszonego mięsa kilka łyżek bułki tartej i rozmieszałam. I to wszystko.
robiłam podobnie ...
                                  
                  12 sierpnia 2012 20:56 | ID: 818189
              
zagęszczam sos , mi smakuje ...
Dzisiaj Alinko tak zrobiłam. To jest rewelacja. Szybko zagęściłam bez kluchów i do tego smakowity sos mi wyszedł. Dzięki!!!
Można poprosić o przepis? Zamiast mąki ziemniaczanej i pszennej dodać bułkę tartą? Dobrze zrozumiałam?
Ja wsypałam do duszonego mięsa kilka łyżek bułki tartej i rozmieszałam. I to wszystko.
robiłam podobnie ...
Ja również tak zrobiłam i sos wyszedł super:)))
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!