 Mam ochotę na kurczaka i postanowiłam go nadziać. Zastanawiam się jakie nadzionko zrobić.. Chciała bym go potem zjadać na zimno do kanapek..
  Mam ochotę na kurczaka i postanowiłam go nadziać. Zastanawiam się jakie nadzionko zrobić.. Chciała bym go potem zjadać na zimno do kanapek.. 
Robicie takie pieczenie? Jakie nadzienie robicie? 
Chętnie przyjmę jakiś pomysł  

                                   13 kwietnia 2016 11:43 | ID: 1301266
                  13 kwietnia 2016 11:43 | ID: 1301266
              
moja mama nadziewała kiedyś jabłkami 
                                   13 kwietnia 2016 11:53 | ID: 1301278
                  13 kwietnia 2016 11:53 | ID: 1301278
              
moja mama nadziewała kiedyś jabłkami 
Może to bardziej do kaczki.. do obiadu fajnie by było..
                                   13 kwietnia 2016 12:09 | ID: 1301292
                  13 kwietnia 2016 12:09 | ID: 1301292
              
moja mama nadziewała kiedyś jabłkami 
Może to bardziej do kaczki.. do obiadu fajnie by było..
znaczy ona probowala jablkami i pysznie to wyszlo :)
                                   13 kwietnia 2016 14:04 | ID: 1301352
                  13 kwietnia 2016 14:04 | ID: 1301352
              
Można mięskiem, pieczarkami, kaszą gryczną.. Ciekawe jaki najlepsze..
                                   13 kwietnia 2016 14:50 | ID: 1301369
                  13 kwietnia 2016 14:50 | ID: 1301369
              
Myślę, że ja bardziej preferowałą bym ryż z pieczrakami i odrobiną czosnku przesmażonego z cebulką :-)
                                   13 kwietnia 2016 15:00 | ID: 1301379
                  13 kwietnia 2016 15:00 | ID: 1301379
              
Bardzo pyszne jest nadzienie z drobiowych wątróbek.
                                   13 kwietnia 2016 15:09 | ID: 1301384
                  13 kwietnia 2016 15:09 | ID: 1301384
              
Od lat robię na święta kurczaka nadziewanego mięskiem - podobnie przyprawiam jak na kotlety, no może więcej ziół i przypraw dodaję - zawsze wychodzi i smacznie go zajadamy... Wyjmuję kości przed jego nadzianiem...
                                   13 kwietnia 2016 15:54 | ID: 1301415
                  13 kwietnia 2016 15:54 | ID: 1301415
              
o i mieskiem mielonym :) !
                                   13 kwietnia 2016 21:48 | ID: 1301541
                  13 kwietnia 2016 21:48 | ID: 1301541
              
ryżem z warzywami, mięsem mielonym!
                                   14 kwietnia 2016 10:34 | ID: 1301735
                  14 kwietnia 2016 10:34 | ID: 1301735
              
Od lat robię na święta kurczaka nadziewanego mięskiem - podobnie przyprawiam jak na kotlety, no może więcej ziół i przypraw dodaję - zawsze wychodzi i smacznie go zajadamy... Wyjmuję kości przed jego nadzianiem...
Ja kości wyjmuję jeszcze z surowego by potem ładnie kroiło się nożem.. nadziałam też takim mięskiem jak na kotlety tylko drobiowym i z kaszą gryczną. Dobre wyszło!
                                   14 kwietnia 2016 10:44 | ID: 1301749
                  14 kwietnia 2016 10:44 | ID: 1301749
              
szpinak i  feta. Pyszne! 
                                   14 kwietnia 2016 10:46 | ID: 1301750
                  14 kwietnia 2016 10:46 | ID: 1301750
              
szpinak i  feta. Pyszne! 
mmm kocham fete po i moze mozarellka ? :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!